Rakennuspalvelut suunnittelusta toteutukseen

Tarjoamme kattavat rakennuspalvelut yhdestä osoitteesta. Palveluihimme kuuluu mm. rakennussuunnittelu, talon perustukset, runkotyöt, rakentaminen, rakennusvalvonta ja remontointi. Toimimme Hämeenlinnassa ja Kanta-Hämeen seudulla.

Komeat hirsitalot käsityönä

Rakennamme hirsitaloja käsinveistetystä hirrestä. Käsityönä rakennettu hirsitalo on yksilöllinen ja kestää sukupolvelta toiselle. Hirsitalot veistetään aidosta puusta ilman liimaamista, jolloin liimasaumoja ei tule lainkaan.

Hirsitalosta voi tehdä juuri mieleisesi näköisen. Valittavissa on valtavasti erilaisia koristeleikkauksia, viimeistelytapoja, nurkkatyyppejä ja rakenneratkaisuja. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä toimiva kokonaisuus!

Rakennussuunnittelu

Laadimme pääpiirustukset, kustannusarviot ja rakennesuunnitelmat vuosien kokemuksella. Hoidamme myös lupa-asiat, kuten rakennusluvat ja poikkeusluvat. Uudisrakennusten suunnittelun lisäksi teemme myös peruskorjaus- ja laajennussuunnitelmia.

Rakennusvalvonta

Kauttamme saat myös vastaavan työnjohtajan rakennustyömaalle. Kun tilaat valvonnan ammattilaiselta, varmistut siitä, että rakennustyöt sujuvat suunnitellusti alusta loppuun.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää rakennuspalveluistamme. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse 041 544 1370 ja yhteydenottolomakkeella.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa